Werknemers

Jouw nieuwe uitdaging begint hier en nu!

Ik zoek werk. Het is vaak het eerste wat wij horen. We horen het graag. Want een leuke en goede job voor je vinden, is precies waarvoor we hier zitten. En dan bedoelen we: een baan die aansluit op je talenten en ambities. Letterlijk. We horen en zien graag wie je bent, wat je kunt en vooral wat je wilt. Neem contact met ons op en we gaan die baan voor je vinden. Heb je al een vacature op het oog? Nog beter. Laten we een afspraak maken om elkaar te zien en te spreken.

‘Jouw brug naar een nieuwe uitdaging!’

Veel werkgevers schakelen ons als recruiters in om getalenteerde medewerkers aan zich te binden. Niet alleen met vaste banen. Onze kracht is dat we talentvolle mensen zoeken voor alle soorten banen. Dat vergroot je mogelijkheden enorm. Wij zijn je brug naar jouw nieuwe baan. In je regio.

Werk zoeken en vinden is een vak apart. Met behulp van onze recruiters leer je de kneepjes. Welke vacatures zijn voor jou het meest relevant? Hoe zorg je ervoor dat jouw cv eruit springt als je de ideale vacature gevonden hebt? Hoe solliciteer je effectiever? Wat zijn je rechten en staat er allemaal op je loonstrookje en hoe en waar kun je verder leren? We nemen je mee in de wereld van werk. Met de beste vacatures bij de beste werkgevers. Met persoonlijk advies en tips.

Wacht niet langer, bekijk hier de vacatures of mail uw C.V. en gegevens naar vacature@pkpersoneel.nl.